Wandelweek authentiek Algarve in 7 dagen

Vanuit B&B Candelária worden de mooiste wandelingen gemaakt en het enthousiasme hiervoor neemt toe. Aangezien er veel meer te zien is in de nabije omgeving van Monte Seco, wordt een wandelweek georganiseerd.

De wandelingen laten een prachtig beeld zien van de Algarve. De paden leiden ons langs authentieke dorpen waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan, kurkplantages, wijnbouw en jachtgebieden. We genieten van de ongerepte natuur en prachtige vergezichten waar uiteraard tijd zal zijn om schitterende foto’s te maken.

Uw gids zal u tijdens de wandelingen van alle informatie voorzien over het Portugese leven, manier van wonen, werkzaamheden, natuur en meer.

Voor meer informatie: Wandelweek Info

 

Portugese les

Na Chinees, Engels en Spaans is Portugees de meest gesproken taal, 250 miljoen mensen spreken Portugees. In de 15e en 16e eeuw was Portgal een wereldrijk door de ontdekkingsreizen die in Ceuta (Marroko) begonnen tot aan Brazilïe en India. In veel toenmalige koloniën wordt vandaag de dag nog Portugees gesproken; Kaap Verdische eilanden, São Tomé, Angola, Mozambique, Macau en Oost-Timor.

Steeds meer mensen ontdekken Portugal en krijgen interesse in het land, de cultuur en de taal. Wilt u de taal leren of uw kennis van het Portugees  verbeteren dan kunt u dit combineren met een heerlijk verblijf. Alle lessen worden voor u op maat gemaakt door Sofia Morais. Zij heeft vele jaren ervaring als docent. 

 

Vogel spotten

Het hele jaar door (behalve in juni, juli en augustus) organiseren wij een excursie vogel spotten met gids in het kleine watergebied, hier in Monte Seco, die het refuge van duizenden watervogels zijn van onder andere de Lepelaar, Kaaiman, IJsvogel, Bruine Kiekendief en de Krooneend.

De excursie is in de ochtend en duurt 4 uur. Wij bieden verrekijkers en telescoop.

De prijs is 80€.

Copyright © 2020 All Rights Reserved.